30 dagen 100% Geld-Terug-Garantie
Voor 15u besteld, zelfde dag verstuurd
Betalen na levering mogelijk met Klarna
Nederlands English Français Deutsch Italiano
Sets Kleuren
Essentials Winkelmand
HULP NODIG? BEKIJK ONZE

Veelgestelde vragen

Kom je er niet uit? Aarzel dan niet om direct contact met onze specialisten op te nemen. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Ga hiervoor naar onze contactpagina.

Voor vragen over het gebruik ga naar onze Hoe werkt het pagina!

Bestellen & Betalen

Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn bestelling terwijl ik wel betaald heb, hoe kan dit?

Ons bestelsyteem verstuurt nadat de bestelling gedaan is, automatisch een bevestiging naar het door u opgegeven e-mailadres. Controleer even of het adres dat u heeft ingevoerd zonder fouten is.
Controleer ook uw spambox! Dit zou de oorzaak kunnen zijn. Ook de naar u verstuurde track and trace komt dan in uw spambox terecht.

Ik heb mijn adresgegevens niet goed ingevuld wat nu?

U bent zelf verantwoordelijk voor het juist vermelden van uw adresgegevens. Deze gegevens kunnen wij niet controleren. In de regel zal de pakketdienst de bestelling aan ons retourneren, wij zullen deze dan opnieuw verzenden naar het door u opgegeven gewijzigde adres. Indien wij het pakket niet retour ontvangen, dan dient u zelf contact op te nemen met de pakketdienst. Het eventueel verloren gaan van uw bestelling is in dat geval voor uw eigen rekening en risico.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?


Bestellingen die voor 15H00 geplaatst zijn worden op de dag zelf aangeboden bij onze vervoerder. En anders de eerstvolgende werkdag. Via Track & Trace kan u uw bestelling volgen. Uw bestelling is meestal binnen 1-2 dagen in huis.

Moet ik thuisblijven voor het aannemen van mijn bestelling?

Ja, aangezien we alle pakketten met track& trace versturen moet u thuis zijn voor ontvangst van het pakket. Als alternatief bieden wij de mogelijkheid aan om uw pakket te laten bezorgen bij een afhaalpunt.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ja, u kunt uw bestelling ook afhalen bij onze vestiging aan de Aluminiumstraat 4, 6031TT Nederweert.

Hoe worden bestellingen verstuurd?

Alle bestellingen worden zeer degelijk verpakt in duurzame stevige verpakkingen om beschadigingen tijdens transport te voorkomen.

Hoe gebruik ik een kortingscode?

Indien u een kortingscode hebt kunt u deze in punt 4 van het bestelproces gebruiken door de code daar in te vullen. Vink hiervoor het vakje aan en dan komt een invoerveld voor de code tevoorschijn.

Hoe werkt KLARNA later betalen?

Klarna voert voor NFPRO het volledige achteraf betaalproces uit. Bij de eerste bestelling maakt u een Klarna-account aan, waar de klant naam, factuuradres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres invult. Dit betekent dat u een digitale factuur van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

Gellak

Wat is het verschil tussen Gellak en Shellac?

In feite zijn Shellac en gellak dezelfde producten.

Vele jaren geleden werd Shellac gellak geintroduceerd door het bedrijf CND. Het product Shellac is een geregistreerde merknaam en werd al snel populair.
Echter, na verloop van tijd ontwikkelden andere bedrijven andere gellak productlijnen.
Veel mensen gebruiken nog steeds de naam Shellac voor elke gellak, wat verkeerd is, omdat Shellac het handelsmerk is van de gellak dat door CND wordt geproduceerd.

Toch is er een klein verschil tussen CND Shellac en professionele gellak van hoge kwaliteit.
Bij het gebruik van Shellac werd vastgesteld dat de nagel meer gedroogd was dan bij andere gellak producten en dat er vaker sprake was van een gelaagdheid van de nagelplaat. Shellac blijft niet langer dan 2 weken op de nagels zitten, hoewel het iets makkelijker is om van de nagels te verwijderen.

Mijn lak rimpelt / krijgt ribbels na het uitharden van de kleur, wat gaat er fout?

Je hebt de lak te dik aangebracht. Het laagje moet echt zo dun gelakt worden dat je er bijna doorheen kunt kijken. Dit is vooral een bekend verschijnsel bij zeer hoog-gepigmenteerde kleuren zoals bijvoorbeeld Black en White.

De lak in het flesje is helemaal hard geworden, wat is er gebeurd?

Je hebt de lak in direct zonlicht gehad of te dicht bij de lamp geplaatst waardoor het kwastje hard geworden is. De oplossing is een nieuw kwastje te bestellen want de lak in het flesje is nog van goede kwaliteit. Het is belangrijk is dat je de gellakken uit direct zonlicht bewaart.

De lak van mijn net gelakte nagels zijn dof geworden nadat ik de topcoat erop heb gedaan?

Dit kan meerdere oorzaken hebben:

  1. De ‘koude’ cleanser is te snel op de warme plaklaag aangebracht waardoor er een ‘schrikeffect’ plaatsvindt. Dit voorkom je door de nagel, voordat je de plaklaag verwijderd, iets af te laten koelen (20-30 seconden) .
  2. De kleurlak is niet goed uitgehard in de lamp. Het kan zijn dat uw lamp aan de binnenkant beschadigd is door natte lak. Schoonmaken van de lamp kan een oplossing zijn.
  3. Je hebt jouw hand of voet niet goed in de lamp gehouden.
  4. Je hebt niet onze originele Top Coat gebruikt.

Voldoet NFPRO Gellak aan de Cosmeticaverordening EG 1223/2009?

NFPRO Gellak is vrij van de big 3. Ofwel vrij van; Dibutyl Phthalate, Tolueen en Formaldehyde. Daarnaast voldoet NFPRO Gellak aan de Cosmeticaverordening EG 1223/2009 en het Warenwetbesluit cosmetische producten 2011. De Veiligheidsinformatiebladen (VIB’s) kunnen wij op verzoek ter beschikking stellen.

Wat is een Base Coat?

Het aanbrengen van de gellak bestaat uit drie fasen (Base Coat, Gellak, Top Coat).

De belangrijkste in deze drietraps technologie is de eerste laag, de Base Coat.

De functies van een Base Coat zijn:

  • – verlenging van de levensduur van de manicure;
  • – goede hechting tussen nageloppervlak en de gellak;
  • – glad maken van het nageloppervlak. De basislaag vult alle oneffenheden en scheuren op;
  • – het versterken en voeden van de nagels. Nuttige oliën en speciale ingrediënten in de base coat laten de nagels niet splijten, breken en vergelen;
  • – versterking van de gellak glans.

De standaard NFPRO Base Coat is de Base Coat Soak Off. Dit is een geurarme, niet-giftige, milieuvriendelijke formule die geen schade aan huid en nagels toebrengt.

Ze is gemakkelijk aan te brengen met een sterke hechting aan een nagelplaat en de gel polish en is ook makkelijk te verwijderen.

Wat is de B-Base Coat serie?

De B-Base (Building Base) Coat serie omvat 4 varianten van base coats. 3 daarvan zijn camouflage base coats met beige, roze en zachtroze pigmenten en 1 is transparant (helder).

De meer populaire naam van de building base coat is de rubber base.

Door de hogere viscositeit van deze base coats kunt u uw nagelplaat “opbouwen”, waardoor deze gladder wordt. Het resultaat is een sterke, meer duurzame coating met een perfecte glans.

De borstel van de NFPRO base coat is speciaal ingekort zodat je met de base coat gemakkelijk bij de randen van de nagelplaten kunt komen zonder de nagelriemen aan te raken. Met deze vorm kan je de eerste laag van het gelsysteem nauwkeurig en snel aanbrengen. Het volume van de borstel is perfect aangepast aan de viscositeit van de base coat.

De b-basislagen zijn hypo-allergeen, en de lagen met de pigmenten worden vaak gebruikt voor Franse manicure en als 5 minuten manicure.

Je moet de base coat kiezen, waarbij je je baseert op jouw nagels.

Als jouw nagels ongelijkmatig en beschadigd zijn, zoek dan naar de gladmakende B-Base Coats.

Bij het aanbrengen van de rubberen base coat moeten de borstelbewegingen meer lijken op wrijven, niet op glijden. Breng het aan vanuit het midden en beweeg gelijkmatig naar de randen toe. Breng het aan in een dunne laag en herhaal dit indien nodig. Als je jouw handpalm voor een paar seconden naar beneden draait met jouw nagels na het aanbrengen van de rubberen basis, zal het oppervlak op natuurlijke wijze gladder worden.

Voor een goed resultaat is het belangrijk om een hoogwaardige base coat te kiezen. Bij voorkeur moeten de basis- en de topcoat van hetzelfde merk zijn voor een goede interactie.

Mijn Base Coat wordt niet hard, hoe kan dit?

De Base Coat dient enkel ter bescherming van de nagel en zorgt voor de hechting van de Gellak (kleur) op jouw nagel. De Base Coat voelt na 30 seconden (60 seconden voor de Base Coats met pigment) onder de LED UV lamp ook nog steeds plakkerig aan. Het is erg belangrijk dat je deze laag niet aanraakt. Voor meer informatie ga je naar de Hoe werkt het pagina.

Mijn nagels voelen nog steeds plakkerig na het aanbrengen van de Gellak. Hoe kan dat?

Nadat de afzonderlijke laagjes zijn uitgehard, voelt de lak nog steeds plakkerig aan. Dit is nodig voor de hechting van de volgende laag.

Mijn topcoat bladdert af. Hoe kan dit?

Wanneer de Top Coat na een aantal dagen afbladdert is deze meestal niet goed genoeg uitgehard geweest.

Dit kan verschillende oorzaken hebben:

Je gebruikt een UV lamp waarvan de kwaliteit van de lampen niet meer optimaal is.

De Top Coat is te dik aangebracht. Hierdoor is de hechting op de onderlaag niet goed tot stand gekomen. Je kan dit voorkomen door de Top Coat in een dun laagje op te brengen. In principe is 1 laagje topcoat voldoende. Wil je toch wat extra stevigheid, dan kan je beter 2 dunne laagjes Top Coat aanbrengen.

Hoe verwijder ik NFPRO Gellak?

Ga voor meer informatie naar onze Hoe werkt het pagina.

Hoe maak ik een French manicure?

Voor een perfecte French manicure zijn verschillende opties mogelijk:

1.
Gebruik voor iedere manicure altijd eerst NFPRO Dehydrator die zorgt voor een perfecte hechting met de nagelplaat.
Dan breng je NFPRO B-Base Coat met pigment aan, wat zorgt voor een uitstekende camouflage van onregelmatigheden, waarbij je kunt kiezen uit “Beige”, “Pink” of “Soft Pink”. Deze laatste is vrijwel geheel transparant maar zorgt toch nog voor een camouflage.
Dan breng je de kleur “White” of “Washington” aan als witte rand wat perfect gaat met de NFPRO rechthoekig gevormde penseel. White is een puur wit ultra-pigment en Washington heeft een lichte violette ondertoon.
Daarna afwerken met een laag Top Coat Shine of Top Coat No Wipe. Als je de Top Coat Shine wilt gebruiken heb je ook Gel Cleaner nodig om de z.g. Sticky Layer te verwijderen.

2.
Gebruik voor iedere manicure altijd eerst NFPRO Dehydrator die zorgt voor een perfecte hechting met de nagelplaat.
Dan breng je NFPRO B-Base Coat Clear aan.
Kies vervolgens een kleur uit de NFPRO Nude kleurenselectie (kunt u filteren op de site) die goed past bij uw huidskleur.
Dan brengt u de kleur “White” of “Washington” aan als witte rand wat perfect gaat met de NFPRO rechthoekig gevormde penseel. White is een puur wit ultra-pigment en Washington heeft een lichte violette ondertoon.
Daarna afwerken met een laag Top Coat Shine of Top Coat No Wipe. Als je de Top Coat Shine wilt gebruiken heb je ook Gel Cleaner nodig om de z.g. Sticky Layer te verwijderen.